Kosttilskud

Køb kosttilskud og ernæringsprodukter med rabat her.
Disse produkter kan være vigtige i dagligdagen, for at bevare energien.

Vis som Gitter Liste

5 varer

Stigende orden
 1. Energi-Plus 900g
  Tilbud 80,10 kr Normalpris 89,00 kr
 2. Atpro 200 - 900g
  Tilbud 413,56 kr Normalpris 469,95 kr
 3. Atpro 200 10g - 20 stk
  Tilbud 125,96 kr Normalpris 139,95 kr
 4. Atwel Sødetabletter 650 stk
  Tilbud 35,96 kr Normalpris 39,95 kr
 5. Proteinberigelse Adozan Høj energi
  Tilbud 332,96 kr Normalpris 369,95 kr
pr. side

I takt med at vi bliver ældre rører vi os mindre og derfor spiser vi typisk også mindre portioner end vi gjorde, da vi var fysisk aktive hele dagen. Men nogle mennesker bliver desværre for småtspisende. Kroppen har brug for en vis mængde af protein og fedt til at opretholde muskelmassen og knoglernes styrke. Det kan være svært at opdage selv, men pårørende som måske ikke ser personen dagligt, vil lægge mærke til at vægten er gået ned, der bliver spist mindre portioner og måske endda levnet på tallerknen.

 

Som småtspisende eller ældre med manglende appetit kan det være en udfordring at få øget indtaget af protein. Mange forsøger sig med at tilføje ekstra smør, olie og/eller fløde til maden, men det må helst ikke påvirke smagen, da det så kan gøre at den ældre spiser endnu mindre. Det er også muligt at øge proteinindholdet i maden ved hjælp af Atpro produkterne. De er smagsneutrale og kan derfor tilsættes i rigtig mange retter. Ved at øge proteinindholdet i mad og drikkevarer, kan vi være med til opretholde muskelmassen.

 

Hvad er Atpro?

Atpro er et smagsneutralt proteintilskud, som kan iblandes både kolde og varme drikke/retter.

Atpro er baseret på hydrolyseret kollagen udvundet fra okse til proteinberigelse af mad og drikkevarer. Produktet er velegnet som proteintilskud til småtspisende personer med øget proteinbehov og bør fordeles over dagens hoved- og mellemmåltider for optimalt optag.

 

Hvad er Protura Drink?

Protura Drink er et blandingsprodukt bestående af valleprotein og kulhydrat, som er særdeles velegnet til klare drikke. Ved at tilsætte Protura Drink til den klare drik, så opnår man en proteinberigelse med kvalitetsprotein, samtidig med at man sikrer, at der er tilstrækkelig med energi til en optimal optagelse af proteinet. Drink har et højt energiindhold. Det understøtter optagelsen af protein. Det er glasklart når det opløses og proteinet er varmestabilt.

 

Hvilke mellemmåltider er der til småtspisende?

Vi forhandler både små poser med lækre chips med barbecuesmag samt chokoladekugler med knas i midten.
Protura chipsene har et højt proteinindhold og kommer i små poser á 20 gram, som er overskueligt at få spist, selv for småtspisende personer. De er med en let barbecuesmag.
Protura protein pops er en lækker snack til mellemmåltider. De velsmagende chokoladekugler har en sprød knasende midte, der er overtrukket med lækker 67% mørk chokolade. De er gode som tilbehør til en kop kaffe midt på dagen. De har et højt indhold af protein.