Hjul til rollatorer

Hos SeniorSalg.dk finder du et stort udvalg af hjul til rollatorer til meget skarpe priser. Man kan enten vælge originale hjul til rollatoren, hvis det er nødvendigt at erstatte de eksisterende hjul på grund af slid eller skader, men man kan også vælge at købe mere behagelige gummihjul, som er blødere, og som sikrer, at ujævnheder ikke mærkes så meget i håndtagene. Du finder begge dele i vores sortiment, hvor vi har samlet produkter fra flere producenter.

 

Vis som Gitter Liste

3 varer

Stigende orden
  1. HJUL til Impala rollator- 1 stk
    Tilbud 179,96 kr Normalpris 199,95 kr
  2. Slæbebremse til Rollator Sølv
    Tilbud 449,00 kr Normalpris 549,00 kr
  3. Blød hjulsæt til rollator
    Tilbud 689,00 kr Normalpris 799,00 kr
pr. side

Gode grunde til at købe nye hjul til rollatoren

Bruger man sin rollator meget, er det værd at tænke på, hvilken forskel de rigtige hjul kan gøre for både rollatorens bevægelighed og ens egen komfort. Selvom de originale rollator hjul er designet, så de passer specifikt til den pågældende rollator, fås der nemlig mange forskellige typer hjul til rollatorer. Her hos SeniorSalg.dk forhandler vi både forskellige typer af hjul, bløde hjul og slæbebremser til rollatorer. Disse har forskellige fordele hver især, og hvilken type du skal vælge, afhænger derfor helt af om du blot ønsker et nyt hjul af den samme slags, øget stødabsorbering eller hjul med modstand.

Det kan blive nødvendigt at udskifte et eller flere hjul, alt afhængigt af hvor længe man kan haft sin rollator, og om der er sket skader på de originale hjul. Med et hjul til rollator her fra vores udvalg er du hurtigt kørende igen, men det er værd at overveje, om bløde hjul eller hjul med slæbebremse ikke var et bedre valg. Gummihjul vil typisk absorbere flere stød end de traditionelle hjul, og ønsker du øget komfort på dine ture, kan bløde hjul til rollator være det rigtige valg for dig. Hjul med slæbebremse søger derimod for, at der er mere modstand i hjulene, så rollatoren ikke så nemt kan køre fra dig.