Bakker til rollatorer

Til nogle rollatorer medfølger der en praktisk bakke, men i langt de fleste tilfælde er det ekstra tilbehør, som skal tilkøbes. Uanset om du ønsker at erstatte din originale bakke, eller du er på udkig efter en praktisk bakke til rollatoren, du har derhjemme, så finder du flere gode bud her. Hos SeniorSalg.dk har vi nemlig sammensat et bredt udvalg af bakker til rollatorer, som dækker alles behov, og som forhandles til meget skarpe priser.

Vis som Gitter Liste

7 varer

Faldende orden
 1. Bakke til Server rollator
  Tilbud 254,96 kr Normalpris 299,95 kr
 2. Bakke til Space Rollator
  Tilbud 254,96 kr Normalpris 299,95 kr
 3. Bakke til Pixel rollator
  Tilbud 224,96 kr Normalpris 249,95 kr
 4. Bakke m/clips til Hafnia
  Tilbud 359,96 kr Normalpris 399,95 kr
 5. Bakke til Bred Rollator HD
  Tilbud 339,96 kr Normalpris 399,95 kr
 6. Beskyttelsesæt Til Rollatorer
  Tilbud 134,96 kr Normalpris 149,95 kr
 7. Bakke til Navigater Air
  Tilbud 339,96 kr Normalpris 399,95 kr
pr. side

Du kan få stor glæde af en bakke til rollator

Rollatoren er et af de mest praktiske hjælpemidler, der findes til ældre, og vores udvalg af bakker til rollatorer gør den kun endnu mere alsidig. Med den smarte bakke kan du nemlig opbevare og transportere ting med din rollator med mindsket risiko for, at tingene bliver tabt på vejen. Bakken holder dem nemlig på plads, så du blot skal fokusere på at flytte rollatoren fra det ene sted til det andet. Det gør det muligt for dig at bruge rollatoren til at rydde op og organisere ting både i og udenfor hjemmet, og du har også mulighed for at tage flere ting med dig.

Mange rollatorer har efterhånden en kurv eller pose, man kan bruge til opbevaring af ting, man skal have med ud, men en rollator bakke giver lidt andre muligheder. Skal du eksempelvis bære mad fra et rum til et andet eller måske udenfor i det gode vejr, er en bakke til rollator at foretrække. Derpå kan du nemlig nemt sætte tallerkener og andet service, og det er nemt tilgængeligt både på vejen, og når du når frem. Det samme gælder naturligvis også, hvis det er helt almindelige hverdagsting, du lægger i bakken, da de fleste bakker til rollatorer placeres ovenpå sædet, hvor de er nemt tilgængelige hele tiden.