Overtræk til rollatorer

Et overtræk beskytter din rollator mod vind og vejr, når den ikke er i brug. Derfor kan et overtræk til rollator faktisk forlænge den levetid og mindske behovet for vedligeholdelse. Du kan dermed spare dig selv for en del tid og bøvl. Samtidig er det også behageligt for dig, at din rollator er tør og klar til brug, så du ikke skal starte med at tørre den af. Hos SeniorSalg.dk finder du et stort udvalg af overtræk til rollatorer, som dækker alle behov til meget skarpe priser.

Vis som Gitter Liste

2 varer

Stigende orden
  1. Beskyttelsesæt Til Rollatorer
    Tilbud 134,96 kr Normalpris 149,95 kr
  2. Rolko Regndækken Rollator
    Tilbud 413,96 kr Normalpris 459,95 kr
pr. side

Praktiske overtræk til rollator i forskellige design

Der er flere gode grunde til at overveje at investere i et overtræk, hvis du opbevarer din rollator udendørs. Ikke nok med at rollatoren dermed vil være klar til brug, så snart du har fjernet overtrækket, så udsættes den heller ikke for vind og vejr på samme måde. Ikke nok med at det kan være tidskrævende at skulle tørre rollatoren af før brug, så har mange rollatorer heller ikke alt for godt af at stå ubeskyttet. Selvom de måske godt kan holde til det, medfører det typisk mere vedligeholdelse, men dette kan du undgå, hvis du investerer i et godt overtræk til rollatoren.

Da rollatorer er forskellige, findes der naturligvis også overtræk til rollatorer i mange forskellige størrelser og design, og vi har samlet de bedste heraf hos SeniorSalg.dk. Designene giver dig hver især forskellige fordele, og det er dermed blot op til dig at vælge, om du foretrækker et mere stift og gennemsigtigt overtræk til rollator, eller du foretrækker de mere fleksible modeller, der er nemme at opbevare, når de ikke er i brug. Nogle rollator overtræk har tilmed bælter med vægt, der sikrer, at de ikke flyver af eller blæser væk, når elementerne raser. På den måde kan du være sikker på, at din rollator altid er optimalt beskyttet og klar til brug, så snart du fjernet dit overtræk til rollatoren.