Kurve til rollatorer

Til langt de fleste rollatorer medfølger der i dag enten en taske eller en kurv, men det er ikke sikkert, at det pågældende design matcher dine behov. Derfor har vi samlet et stort udvalg af kurve til rollatorer her hos SeniorSalg.dk, hvor vi går op i at sikre, at vi kan dække alles behov og samtidig tilbyde meget skarpe priser. Vores udvalg er derfor et oplagt sted at starte, hvis du er på udkig efter en ny kurv til rollator enten til dig selv eller en, du holder af.

Vis som Gitter Liste

2 varer

Faldende orden
  1. Lets Trust lav Stofkurv 12 cm.
    Tilbud 109,00 kr Normalpris 179,95 kr
  2. Carl Oscar Kurv til rollator
    Tilbud 297,46 kr Normalpris 349,95 kr
pr. side

Find en kurv til rollator i den rigtige størrelse her

Der findes utroligt mange forskellige rollatorer på markedet, men langt de fleste af dem er enten udstyret med en kurv fra start af eller designet, så de kan få en kurv påmonteret senere. En kurv til rollator er nemlig en praktisk tilføjelse til det alsidige hjælpemiddel, der gør det nemmere at have ting med sig, både når man bevæger sig rundt i sit hjem, og når man er på tur udendørs. Dermed ved man hele tiden, hvor tingene er, og man kan let få fat på dem, når man har brug for dem.

De forskellige kurve til rollatorer kommer naturligvis i forskellige design, og ikke nok med at det betyder, at de monteres på forskellige måder, så har de også fordele hver især. Derudover er det også vigtigt at være opmærksom på, hvor store mængder de kan rumme. Du skal nemlig sørge for at finde en kurv til rollator, der er stor nok til at rumme de ting, du typisk vil have med dig. Hvad end det er en telefon eller en håndtaske. Påtænker du at bruge kurven til indkøb og shopping er det blot endnu mere grund til at vælge en af de større rollator kurve, så du er sikker på altid at kunne få dine varer med hjem.