Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser
På SeniorSalg.dk sælges hjælpemidler og fodtøj til seniorer. Vi forhandler bl.a. gangredskaber, møbler, hjælpeartikler, kropspleje og køkkenredskaber til private og institutioner, samt fodtøj af høj kvalitet.

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.SeniorSalg.dk til levering i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne, med mindre andet udtrykkeligt er aftalt.


Priser
Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK) inkl. moms. Der påløber ikke yderligere gebyrer eller omkostninger. Kreditkortgebyr for betaling med Dankort betales af SeniorSalg.dk.


Betaling
På denne hjemmeside kan der benyttes følgende betalingskort som betalingsmiddel. Dankort, Visa/dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa, Electron og JCB.
Du kan også benytte MobilPay, eller købe på kredit med en konto hos ViaBill.   

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra os og der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

EAN betaling kan foretages af offentlige Institutioner.  

Alle priser er angivet inkl. dansk moms.


Betalingssikkerhed
Du er altid sikret mod misbrug, når du køber via dit betalingskort på internettet. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede, og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken SeniorSalg.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.


Forsendelse og levering
Vi leverer via GLS direkte på din adresse eller i en pakkeshop valgt af dig. Du bestemmer selv leveringsform. Vi bestræber os på at levere indenfor 1-4 arbejdsdage, der kan dog på enkelte varer være angivet en længere leveringstid.

GLS
- Ved samlet køb over kr. 499,- leveres fragtfrit* til en GLS pakkeshop.
- Ved køb under 499,- koster det kr. 39,- til en GLS pakkeshop.
- Levering direkte hjem til dig med GLS koster kr. 59,- uanset købsstørrelse*

Du vælger selv i hvilken Pakkeshop, du vil hente din pakke. Når du indtaster din mailadresse og dit mobilnr. sender GLS automatisk en mail/sms til dig, når din pakke er klar til afhentning. Husk at medbringe gyldigt billede ID, når du henter pakken.

* Enkelte produkter er så store, at de bliver behandlet som volumen pakker og derfor pålægges kr. 129,- i fragt.


Fragtprisen vil altid fremgå af indkøbskurven og din ordrebekræftelse.


Fortrydelsesret
Det koster kun 50,- kr. at fortryde dit køb, ved brug af medsendte returlabel. 

I henhold til Købeloven har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du har købt en vare. Det betyder, at du - når du har modtaget en vare - inden for 14 dage kan returnere varen til os og få pengene retur. Vi kræver blot, at varen leveres tilbage i samme stand, som den er modtaget. Returfragten betaler du selv.
Ekstra retur dage i juleperioden. Alle køb mellem 1/11 og 23/12 kan returneres frem til 15. januar.

Vi har gjort det nemt for dig at returnere en vare. Du skal blot pakke varen forsvarligt inde, gerne i den modtagne pakke, påklistre den medfølgende returlabel og indlevere pakken i en GLS pakkeshop. HUSK AT FÅ EN KVITTERING FOR INDLEVERINGEN. 

Tilbagebetaling af købsbeløb sker hurtigst muligt efter vi har modtaget varen retur og har kontrolleret, at den lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan udnyttes. Du bedes vedlægge faktura eller kopi af denne, så overfører vi pengene fratrukket de 50,- for returfragten, direkte til din konto. 

Hjælpeartikler og beklædning til intim brug kan ikke tilbageleveres, såfremt varen har været anvendt.


Reklamationsret
Som forbruger har du - i henhold til Købeloven - 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Hvis du ønsker at reklamere over en vare købt hos SeniorSalg.dk skal du sende en skriftlig reklamation på E-mail til: kontakt@seniorsalg.dk 

Af hensyn til en hurtigere sagsbehandling beder vi dig inkludere en beskrivelse af fejlen eller manglen, så vender vi tilbage inden for 2 arbejdsdage. Reklamationer over fejl ved en vare skal ske inden for rimelig tid, efter at du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved en almindelig gennemgang af varen.

SeniorSalg.dk betaler returfragt i forbindelse med en reklamation, når denne er berettiget. NB! Husk at vedlægge faktura eller kopi af denne ved returnering af en vare.
Hvorledes returnering skal foregå, bliver oplyst af SeniorSalg.dk


Persondatapolitik
I forbindelse med køb hos SeniorSalg.dk opsamles navn, adresse, telefonnummer og E-mailadresse, så vi kan behandle den afgivne bestilling. SeniorSalg.dk er ansvarlig for disse data.

Oplysningerne opbevares i 5 år jf. Bogføringslovens regler om opbevaring af købsinformationer. SeniorSalg.dk videregiver eller sælger ikke informationerne til tredjemand.


Ordrebekræftelse
Efter bestilling vil du modtage en ordrebekræftelse via E-mail.


Forbehold
Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer. Eventuelle tilbud gælder så længe lager haves.


Kontaktoplysninger

SeniorSalg.dk
Sundbyvej 19, 7752 Snedsted

E-mail: kontakt@seniorsalg.dk 
Tlf.: +45 92727005
CVR-nr.: 33082037

Er du i tvivl om handelsbetingelser, produktinformationer, fragt eller andet i forbindelse med et køb hos SeniorSalg.dk, er du velkommen til at kontakte os.