Ramper til kørestole

Ramper til kørestole eller rollator kan være lange og brede i aluminium, men det kan også være lave gummiramper til at komme over dørtrin i hjemmet.

Hos SeniorSalg.dk finder du et stort udvalg, som dækker alles behov til meget skarpe priser.

Vis som Gitter Liste

6 varer

Faldende orden
 1. Gummirampe 70 cm med limfolie
  179,96 kr Normalpris 199,95 kr
 2. Gummirampe 90 cm med limfolie
  62,96 kr Normalpris 69,95 kr
 3. Gummirampe 90 cm uden limfolie
  53,96 kr Normalpris 59,95 kr
 4. Gummirampe 100 cm med og uden limfolie
  53,96 kr Normalpris 59,95 kr
 5. Rampe Teleskop Sæt 150 cm.
  Tilbud 2.069,10 kr Normalpris 2.299,00 kr
 6. Rampe Aluminium Bred
  1.250,10 kr Normalpris 1.389,00 kr
pr. side

Kom rundt uden forhindringer med ramper til kørestole

Det er langt fra alle offentlige eller private steder, som er indrettet med kørestolsbrugere i tankerne. Trapper, trin og dørkarme kan være så store forhindringer, at kørestolsbrugere indimellem må droppe at komme det pågældende sted. Med de rigtige ramper til kørestole er der dog en vej. Vi hos Seniorsalg er derfor glade for vores store udvalg af ramper til kørestole i forskellige størrelser og materialer og til brug i forskellige sammenhænge.

Se for eksempel vores udvalg af gummiramper i forskellige bredder. Ramperne er helt oplagte til brug i hjemmet, så du nemt og hurtigt kan komme over dørtrin. Her er det vigtigt at vælge en rampe til kørestolen i en bredde, som matcher døråbningen. Vi forhandler også aluminiumsramper i forskellige længder, som lader dig forcere mindre trapper - for eksempel hvis du skal til tandlægen eller på besøg hos familie. Aluminiumsramperne er nemme at tage med, så du kan bruge dem forskellige steder. Når det kommer til ramper til kørestole, er det din fleksibilitet, som er i fokus. Vi bestræber os derfor på til hver en tid at have et så bredt udvalg som muligt.

Køb ind hos Seniorsalg

Har du brug for en rampe til kørestolen, er du havnet det helt rette sted - af flere årsager. Først og fremmest har vi ramper til enhver situation og ethvert behov. Derudover kan vi prale af at have Danmarks laveste priser. Både på ramper til kørestole, men også på kørestole og øvrigt tilbehør. Vi har også mulighed for at tilbyde råd og vejledning i forhold til hjælpemidler, hvis du er i tvivl om noget. Vi har nemlig lang erfaring i branchen og hjælper gerne. Ring til os på 92 72 70 05 eller skriv en mail til kontakt@seniorsalg.dk.