Tæpper til kørestole

En kørepose eller et køreslag er med til at holde dig var i kørestolen.
Køretæppet eller køreslaget er åben i bunden. En kørepose er lukket og derfor varmere.

Hos SeniorSalg.dk finder du et stort udvalg, som dækker alles behov til meget skarpe priser.

Vis som Gitter Liste

6 varer

Faldende orden
 1. Køretæppe - Køreslag 115 x145cm
  Tilbud 449,96 kr Normalpris 499,95 kr
 2. Køretæppe - Køreslag 125 x180cm
  Tilbud 439,96 kr Normalpris 499,95 kr
 3. Rolko Thermo Kørepose kørestol-2
  863,10 kr Normalpris 959,00 kr
 4. Rolko Thermo regnslag
  Tilbud 341,96 kr Normalpris 379,95 kr
 5. Rolko Thermo Køretæppe
  404,96 kr Normalpris 449,95 kr
 6. Thermo Regnslag for Scooter - RAINPRO
  Tilbud 369,00 kr Normalpris 499,95 kr
pr. side

Nyd en køretur med et køretæppe eller kørepose til kørestol

Det er vigtigt at kunne holde varmen, når du er ude i din kørestol. Der er ikke noget så begrænsende som kulde og den forkerte påklædning, og derfor er vi også glade for vores brede udvalg af forskellige køretæpper og køreposer til kørestole. Vi har forskellige modeller, men helt grundlæggende forhandler vi to typer; nemlig køreposen til kørestol og køretæppet.

Som det fremgår af navnet, er køreposen lukket som en pose omkring dig, imens et køretæppe er åbent i bunden. Vil du have så stor frihed som muligt til at være ude i al slags vejr, er det derfor muligvis køreposen til kørestole, som er det bedste valg for dig. Det er i hvert fald den varmeste type, hvor et køretæppe eller regnslag kun giver dig mindre beskyttelse. Et køretæppe er for mange det oplagte valg på årets varmere måneder, hvor du blot har brug for lidt varme på din tur.

Se hele udvalget hos Seniorsalg

På siden herover finder du som sagt både køreposer til kørestole, køretæpper og regnslag - alt sammen til brug i kørestole såvel som på elscootere. Der er flere fordele for dig ved at købe ind lige her hos Seniorsalg. Først og fremmest får du stor valgfrihed, og der er rig mulighed for at finde netop den løsning, som er optimal for dig. Derudover kan vi prale af at have Danmarks laveste priser på kørestole og tilbehør til kørestole - herunder også køretæpper og køreposer til kørestole! Du får altså mere for pengene her end andre steder - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Har du brug for vejledning, er du velkommen til at ringe til os på 92 72 70 05 eller skrive en mail til kontakt@seniorsalg.dk.