Bordlupper

Her hos SeniorSalg.dk forhandler vi et alsidigt udvalg af bordlupper, der enten kan stå på bordet eller fastmonteres med clips eller bordholder. Med en bordlup har du hænderne fri, derfor er denne lup særligt velegnet til håndarbejde og andre hobbyer, hvor du skal bruge hænderne.

Den kan også være en stor hjælp, hvis du læser avis ved bordet, og flere modeller har indbygget LED-lys, der giver dig mulighed for at læse i al slags belysning.

Vis som Gitter Liste

8 varer

Stigende orden
 1. Forstørelseslup Ø72mm, 3X LED Lys
  Tilbud 239,96 kr Normalpris 299,95 kr
 2. Håndlup med LED og halssnor
  Tilbud 110,46 kr Normalpris 129,95 kr
 3. Lup og bordlampe med klipsholder
  Tilbud 1.259,10 kr Normalpris 1.399,00 kr
 4. Lup Bordlampe med holder og clips
  Tilbud 539,10 kr Normalpris 599,00 kr
 5. Forstørelsesglas med klemme
  Tilbud 395,96 kr Normalpris 449,95 kr
 6. Bordlup og halskædelup
  Tilbud 152,96 kr Normalpris 169,95 kr
 7. Bordlup X1,8, X5 Spot LED
  Tilbud 314,96 kr Normalpris 349,95 kr
 8. Luplampe 18,9cm Linse
  Tilbud 899,00 kr Normalpris 999,00 kr
pr. side

Bordlupper i funktionelle design

Hos SeniorSalg.dk tilbyder vi et bredt udvalg af bordlupper, der er designet til ældre og seniorer. Vores bordlupper gør det lettere at læse, arbejde med små detaljer og udføre præcisionsopgaver, som ellers kan blive udfordrende med alderen. De er samtidig også nemme at anvende, uanset om du vælger en model med fod eller en model, der skal monteres på bordet. De stabile baser sikrer, at bordluppen står sikkert på bordet, mens de justerbare arme giver dig mulighed for at placere lup og lys præcis, hvor du har brug for det. Det samme gælder naturligvis for de modeller, der monteres på bordkanten med enten clips eller bordholder. Med en bordlup fra SeniorSalg.dk får du dermed et både funktionelt og brugervenligt redskab. Bordluppen er dermed først og fremmest designet som et hjælpemiddel, men det betyder ikke, at producenterne er gået på kompromis med designet. Selvom vi udelukkende forhandler modeller i praktiske design, så er disse også stilfulde og diskrete, så de kan gøres til en naturlig del af indretningen. De kommer i forskellige farver og materialer, og du har dermed gode muligheder for at finde en model, der matcher din personlige stil og indretningen i dit hjem.

Bordlup med lys er en optimal løsning

At vælge den rette bordlup kan gøre en stor forskel i din hverdag. Hos SeniorSalg.dk har vi et bredt udvalg af lupper, der er specielt udvalgt til at opfylde ældre og seniorers behov. Derfor forhandler vi også flere bordlupper med lys. Dette er en praktisk løsning, der forener lup og lampe i et praktisk produkt. Vores lupper er udstyret med kraftige LED-lys, der sikrer en klar og jævn belysning af det forstørrede område. Dette er særligt nyttigt ved læsning af tekster med lille skriftstørrelse eller andre præcisionsopgaver, hvor godt lys er essentielt.  

Bordlupper til konkurrencedygtige priser

Her hos SeniorSalg.dk finder du praktiske lupper i mange forskellige prisklasser, da vi ønsker at kunne tilbyde praktiske hjælpemidler til alle, der har behov for dem. Selvom vi forhandler flere billige bordlupper, går vi dog ikke på kompromis med funktionaliteten. Uanset om du har brug for en enkel lup til læsning eller en mere avanceret bordlup med lys og ekstra funktioner, har vi med sikkerhed det rette produkt til dig. Vi har ofte gode tilbud på vores bordlupper, så du kan få endnu mere værdi for pengene. Hold øje med vores hjemmeside for aktuelle tilbud og rabatter, så du kan gøre en god handel. En god, billig lup fra SeniorSalg.dk kan gøre en stor forskel i hverdagen, og udnytter du vores gode tilbud på bordlupper kan du få høj kvalitet til en lav pris.