Ryglæn til rollatorer

Et ryglæn til rollator kan give langt bedre komfort, når du ønsker at tage et hvil på turen. Mange rollatorer giver nemlig mulighed for at sidde ned, og med et ryglæn til rollatoren kan du sidde langt mere behageligt og med mulighed for at læne dig tilbage. Nogle modeller er født med et ryglæn, mens det til andre er ekstra tilbehør, som kan tilkøbes. Derfor finder du dem naturligvis også i udvalget her hos SeniorSalg.dk, hvor vi arbejder for at dække alle ældres behov til meget skarpe priser.

Vis som Gitter Liste

3 varer

Stigende orden
  1. Rygstøtte til Hafnia
    Tilbud 404,96 kr Normalpris 449,95 kr
  2. Rygstøtte Høj Komfort til Rollator
    296,96 kr Normalpris 329,95 kr
  3. Lets Fly Rygstøtte
    Tilbud 212,46 kr Normalpris 249,95 kr
pr. side

Få flere muligheder på turen med et ryglæn til rollatoren

Der findes mange forskellige typer rygstøtte og ryglæn til rollatorer, selvom det i dag efterhånden er indbygget i mange modeller. De giver nemlig flere fordele, når man er på tur med sin rollator, hvis man gerne vil kunne sidde og taget et hvil undervejs. Bare det, at man udstyrer sin rollator med et ryglæn, er naturligvis med til at øge komforten, når man tager sig et hvil, men bruger du ofte rollatoren på denne måde, kan det være værd at investere i et ryglæn med øget komfort. Dermed får du nemlig ikke blot et simpelt ryglæn til rollator, men et ryglæn der når længere op på ryggen og yder bedre støtte, når du læner dig tilbage.

Alle de ryglæn til rollatorer, du finder i udvalget her hos SeniorSalg.dk er naturligvis af en god kvalitet, og de kan holde til at blive brugt. Dermed er du sikret et ordentligt produkt, der ikke blot kan give dig nye muligheder i forhold til din rollator, men også hjælpe dig til hverdag. Nogle af modellerne er designet, så de passer til særlige typer rollatorer eller særlige mærker, hvorimod andre er designet med fokus på at sikre brugeren den bedst mulige komfort, men alt i alt går du ikke galt i byen med et af vores ryglæn til rollatorer.