Tasker til rollatorer

Der medfølger gerne en kurv eller taske til rollatoren, når man køber en ny, men det er ikke sikkert, at den originale taske imødekommer lige præcis dine behov. Det kan naturligvis også være nødvendigt at købe en ny taske til rollator, hvis den gamle er gået i stykker. Derfor har vi her hos SeniorSalg.dk samlet et bredt udvalg af alternativer, der spænder lige fra de simple til de mere avancerede modeller, som måske har flere funktioner end den originale rollatortaske.

Vis som Gitter Liste

5 varer

Faldende orden
 1. Taske til Scooter Sort nylon
  Tilbud 319,96 kr Normalpris 399,95 kr
 2. Rollatortaske lukket m/lynlås
  Tilbud 269,96 kr Normalpris 299,95 kr
 3. Net til rollator, under sædet
  Tilbud 179,96 kr Normalpris 199,95 kr
 4. Taske til Server rollator, stof
  Tilbud 269,96 kr Normalpris 299,95 kr
 5. Kurvetaske med låg til Space rollator
  Tilbud 322,96 kr Normalpris 379,95 kr
pr. side

Opbevar dine ting sikkert i en taske til rollator

Der findes mange forskellige tasker til rollatorer på markedet, og her hos SeniorSalg.dk har vi samlet et udvalg af de mest praktiske af slagsen. Vores udvalg rummer derfor både lukkede modeller og net-modeller, der giver dig forskellige muligheder på farten. Udstyrer du din rollator med en taske, kan du nemlig have langt flere ting med dig, men de forskellige modeller har fordele hver især. En lukket model med lynlås gør det nemt at holde styr på sine ting og sikre, at de opbevares sikkert hele vejen. Opbevarer du tingene i en net-taske, er de derimod nemme at få fat i på alle tidspunkter, men da tasken ikke kan lukkes, er der en vis risiko for, at tingene kan falde ud – enten hvis rollatoren vælter eller kører over store bump.

Vi anbefaler derfor, at du tager dig tid til at vælge den model fra udvalget af tasker til rollatorer, der passer bedst til dine behov og den måde, du bruger din rollator på. I alle tilfælde vil du være godt tjent med en pæn taske til rollator, da denne praktiske tilføjelse gør det muligt for dig at have langt mere med. De er mest af alt tiltænkt ture udendørs eller indkøb, hvor man kan have brug for at have ekstra ting med ud eller hjem.