-10%

Andersen Royal Shopper Basil Pink

Letvægtsvogn og trolley med en bæreevne på 50 kg!

Den er lavet af aluminium og kan let foldes sammen. Hjulene har kuglelejer i et 3-eger design med en diameter på hele 25 cm.
Det udvidelige lastområde og de praktiske kroge til fastgørelse af indkøbsvognen tilbyder alsidighed i enhver situation! Med det rigtige tilbehør kan shopperen også bruges som cykelanhænger.

Den store Royal trolley shopper er håndlavet, udviklet og fremstillet i Tyskland - Made in Germany. Hvert produkt er fremstillet med kærlighed og omhu i en familiedrevet virksomhed i det nordlige Tyskland.

3 års garanti og omfattende reservedelsservice selv ud over garantien. ANDERSEN Shopper Manufaktur tilbyder mange reservedele gratis. Kundetilfredshed er vores højeste prioritet.

Cykeltrailere: Ren alsidighed! Med den rigtige kobling kan adskillige Shoppers® på ingen tid forvandles til en praktisk cykelanhænger. Et ægte allround-talent: Ideel til hverdagsbrug, shopping eller udflugter. Et rigtigt alternativ til bilen!

Bæredygtighed betyder holdbarhed, fordi kun det, der holder, er bæredygtigt. Højkvalitetsproduktion i Tyskland, udviklet til krævende applikationer og lang levetid. ANDERSEN Shopper Manufaktur produkter tilbyder en miljøvenlig løsning til langtidsbrug.

Status: På lager
Vare nr.:
AN166-031-60
Tilbud 1.151,10 kr Normalpris 1.279,00 kr

Funktioner Ramme:

Foldbart greb
Sammenfoldelig bund
Foldestøtte
Kan også monteres på en cykel
Aluminiumsramme
Hjul nemme at tage af
Let kørende hjul
Hjulafstand: 50 cm
Hjuldiameter: 25 cm
Højde på ramme: 107 cm
Vægt af stel: 2,5 kg
Rammens bæreevne: 50 kg
Størrelse ramme: 35 cm x 23-33 cm
HängFix

Funktioner Taske:

Reflekser
Indvendig lomme
Vandtæt
Taske let at tage af
Posens volumen: 37 liter
Størrelse taske: 34 cm x 55 cm x 20 cm
Taskevægt: 0,9 kg

Totalvægt inkl. stel: 3,4 kg