-13%

Tårnventilator ST550 Sensotek

Køl dig selv og hjemmet ned med Tower Fanen ST 550 fra Sensotek.

Eksklusiv tårnventilator på 117 cm i elegant mat sort design til kontor og hjem. ST 550 har tre ventilationshastigheder, tre forskellige blæseprogrammer og en drejefunktion. Med programmet ”Natbrise”, får du en mere lydsvag oplevelse, da ventilationshastigheden trinvist reduceres. Dette gør ventilatoren ideel til brug om natten. LED displayet viser de valgte indstillinger. Ventilatoren har timerfunktion, og der medfølger en fjernbetjening, der bruger 1 stk. CR2032 batteri.

Det hurtige overblik:
- Tre ventilationshastigheder
- Tre blæseprogrammer
- Timerfunktion fra 0,5-7,5 timer
- Drejefunktion
- Optimal ventilationshøjde
- LED display
- Fjernbetjening ekskl. batterier

De tre blæseprogrammer
Ventilatoren har 3 forskellige programmer, som du kan vælge ved at trykke på knappen ”MODE”. Det valgte program indikeres på LED displayet:
NM – Normal: Ventilatoren vil blæse med en konstant hastighed, som du selv har valgt.
NT – Natural: Ventilatoren vil simulere en naturlig brise. Der veksles mellem de forskellige blæsehastigheder som afbrydes af små pauser, hvor ventilatoren ikke blæser. Den maksimale blæsehastighed i dette program kan du vælge, ved at bruge ”SPEED” knappen.
SL – Sleep: Det samme som programmet ”normal” men blæsehastigheden vil aftage, for hver halve time der går, og til sidst vil ventilatoren blæse på hastighed 1. Fx. hvis du vælger blæsehastighed 3, vil ventilatoren blæse med denne hastighed, konstant, i en halv time, hvorefter blæsehastigheden vil sættes ned til niveau 2. Efter en halv time mere sættes hastigheden ned til niveau 1, og ventilatoren vil nu fortsætte med at blæse på dette niveau.

Status: På lager
Vare nr.:
comst550
Tilbud 779,00 kr Normalpris 899,00 kr

- Max. decibel ved 1 meters afstand: ca. 56 dB
- Motor effekt: 45 watt
- Produktmål: H: 117 cm.
- Produktvægt: 3,6 kg
- Garanti: 2 års garanti

Specifikationer
Show as sale Nej